Την αποφυλάκιση του Ριχάρδου προτείνει η Εισαγγελέας * ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία εντόκων ενός έτους στις 12/12 * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 18,6% η ανεργία τον Σεπτέμβριο * ΟΟΣΑ: Πρωταθλήτρια κόσμου η Ελλάδα στην αύξηση των φόρων * ΕΛΣΤΑΤ: Ανάπτυξη 2,2% για την Ελλάδα στο 3ο τρίμηνο * ΤτΕ: Μειώθηκαν κατά 346 εκατ. οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Οκτώβριο * Στάση εργασίας στα τρόλεϊ στις 12/12 από 12.00 έως 15.00

17/11/17

Έρχονται αυξήσεις στα τιμολόγια σταθερής και κινητής τηλεφωνίας


Αυξήσεις στα τιμολόγια κινητής και σταθερής τηλεφωνίας ετοιμάζουν οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες το επόμενο διάστημα. Πότε θα γίνουν οι αλλαγές.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, από την περασμένη Τρίτη 14 Νοεμβρίου και μέχρι τον επόμενο Μάρτιο, οι τρεις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών θα αυξήσουν τις ονομαστικές χρεώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.Τον χορό άνοιξε πριν από λίγες ημέρες η Wind με αυξήσεις στα προγράμματα σταθερής, σχεδόν σε όλα τα προγράμματα κινητής, αλλά και τις χρεώσεις ανά μονάδα χρόνου.

Την ίδια πολιτική αναμένεται να ακολουθήσουν και οι άλλες δύο μεγάλες εταιρείες, Cosmote και Vodafone.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Cosmote θα προχωρήσει στις αυξήσεις στις 15 Ιανουαρίου 2018 και η Vodafone από τις 20 Μαρτίου 2018.

(17/11/17)Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!


Διαβάστε ακόμη: