Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Athena Card: Έτοιμη η εφαρμογή στα smartphone για γέμισμα της κάρτας


Μέσω του κινητού τους τηλεφώνου θα μπορούν οι κάτοχοι προσωποποιημένων Ath.ena Card να αγοράζουν προϊόντα κομίστρου και να φορτίζουν την κάρτα τους. Η εφαρμογή Ath.ena Card είναι διαθέσιμη πλέον στο Google Play για κατόχους κινητών Android με τεχνολογία NFC. Ακόμα δεν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή για iPhone.

Την εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσοι είναι κάτοχοι προσωποποιημένης Ath.ena Card (όχι ανώνυμης ή Ath.ena Ticket) και επιθυμούν να προσθέσουν στην κάρτα τους εισιτήρια. Είναι επίσης δυνατή η φόρτιση της κάρτας με εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί online μέσω του site athenacard.gr. Μέχρι σήμερα η μόνη επιλογή για όσους αγόραζαν προϊόντα κομίστρου online ήταν να επισκεφτούν ένα εκδοτικό μηχάνημα ή εκδοτήριο προκειμένου να γίνει η φόρτιση.



Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς πολλαπλών εισιτηρίων Ath.ena Ticket, με τον χρήστη να λαμβάνει κωδικό για εκτύπωση από αυτόματο μηχάνημα, τα οποία είναι ανώνυμα. Ωστόσο και πάλι απαιτείται η είσοδος στην εφαρμογή που είναι δυνατή μόνο για κατόχους προσωποποιημένων καρτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει ο κάτοχος της Ath.ena Card την εφαρμογή, αλλά και για να αγοράσει εισιτήρια online στο athenacard.gr απαιτείται εγγραφή κατά την οποία πρέπει να επιλέξει έναν νέο κωδικό, που είναι διαφορετικός από το PIN που χρησιμοποιήθηκε για την έκδοση της κάρτας.

ΠΗΓΗ: athenstransport.com (24/11/17)



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!


Διαβάστε ακόμη: