ΗΛΙΟΣ: Στα 724,18 ευρώ το μέσο εισόδημα από κύριες συντάξεις * ΕΛΣΤΑΤ: Στα €335 δισ. αυξήθηκε το δημόσιο χρέος το γ' τρίμηνο του 2018 * Εργάνη: Επιπλέον 141.000 θέσεις εργασίας το 2018 * Έλλειμμα 3,8 δισ. ευρώ στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών στο 11μηνο * ΟΑΕΔ: Αύξηση των ανέργων κατά 4,06% τον Δεκέμβριο * Στα 1,48 δισ. ευρώ το ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα το 2018 * Εκτός στόχου το πρωτογενές πλεόνασμα του 2018 (3,162 δισ. ευρώ)

24/11/17

Πληρωμές με κάρτες Alpha Bank σε POS με το κινητό σας


Να πληρώνουν χωρίς να βγάλουν την κάρτα τους από το πορτοφόλι, μπορούν πλέον οι πελάτες της Alpha Bank μέσω της νέας υπηρεσίας my Alpha wallet με Tap 'n Pay.

Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή για ανέπαφες πληρωμές με το κινητό, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όλες τις κάρτες εκδόσεως Alpha Bank (πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες) οπουδήποτε στον κόσμο, στα τερματικά αποδοχής καρτών (POS) με το σήμα contactless.

Μπορείτε να πραγματοποιείτε πληρωμές ακόμη και σε σημεία χωρίς σήμα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.Η διαδικασία πληρωμής
Το μόνο που χρειάζεστε είναι η συσκευή σας να διαθέτει δυνατότητα NFC και λογισμικό Android έκδοσης τουλάχιστον 4.4.2.

Και φυσικά να έχετε κατεβάσει στο κινητό σας την εφαρμογή my Alpha wallet.

Κατόπιν ενεργοποιείτε την υπηρεσία Tap ‘n Pay στο my Alpha wallet και δημιουργείτε τον τετραψήφιο μυστικό κωδικό mPIN για τη χρήση της υπηρεσίας.

Επιλέγετε τις κάρτες που θέλετε να χρησιμοποιείτε (μπορείτε να εγγράψετε περισσότερες από μία) και ενεργοποιείτε τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών με το κινητό σας τηλέφωνο, με ένα tap στο αντίστοιχο πεδίο.


(24/11/17)Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!


Διαβάστε ακόμη: