Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτές είναι οι 10 πιστωτικές κάρτες με τα χαμηλότερα επιτόκια


Μπορεί οι πιστωτικές κάρτες να μην αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη λύση για να δανειστείτε χρήματα, ωστόσο στη σημερινή συγκυρία δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που τις χρησιμοποιούν γι' αυτόν τον σκοπό.

Σήμερα, οι τράπεζες προσφέρουν πιστωτικές κάρτες ακόμη και με μονοψήφια επιτόκια, σαν να πρόκειται για καταναλωτικό δάνειο!

Ωστόσο, οι κάρτες με τη χαμηλότερη ετήσια χρέωση είναι στην πλειονότητα των περιπτώσεων χρυσές ή platinum και η ετήσια συνδρομή τους είναι υψηλότερη από τις υπόλοιπες.

Επίσης, δεν «παίζει» στις περισσότερες από αυτές να πετύχετε να μην πληρώσετε συνδρομή, εκτός κι αν πραγματοποιείτε ένα ύψος συναλλαγών και πάνω κάθε χρόνο.




Η συμβουλή των ειδικών
Σε κάθε περίπτωση, οι ειδικοί συμβουλεύουν να μην γίνεται χρήση των καρτών για δανεισμό, αλλά να χρησιμοποιούνται ως μέσο διευκόλυνσης.

Καλό θα ήταν λοιπόν κάθε μήνα να εξοφλείτε το σύνολο του λογαριασμού. Κι αυτό διότι σε διαφορετική περίπτωση χρεώνεστε με τόκους, οι οποίοι ξεκινούν μάλιστα από την ημέρα που κάνατε μία συναλλαγή.

Δεν ισχύει δηλαδή η άτοκη περίοδος χάριτος που μπορεί να φτάσει και τις 50 ημέρες, από τη στιγμή της συναλλαγής έως και την ημερομηνία πληρωμής του λογαριασμού.

Τα χαμηλότερα επιτόκια

Για όσους ωστόσο επιμένουν να δανειστούν με αυτόν τον τρόπο από την τράπεζά τους, καλό θα ήταν να μη συσσωρεύονται χρέη, αλλά η χρηματοδότηση να έχει βραχυπρόθεσμη διάρκεια, το πολύ 3 μηνών.

Οι 10 πιστωτικές κάρτες με τα χαμηλότερα επιτόκια είναι οι εξής:


Πηγή: moneyonline.gr

Δημοσιεύθηκε: 18/9/17



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!


Διαβάστε ακόμη: