Γενική απεργία την Πέμπτη * ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 20,6% στο εμπορικό έλλειμμα τον Οκτώβριο * Αύξηση 1,1% σημείωσε ο πληθωρισμός τον Νοέμβριο * ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων στις 13/12 * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 20,5% υποχώρησε η ανεργία τον Σεπτέμβριο * Στα 3,458 δισ. ευρώ τον Οκτώβριο οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου * Στο 1,3% η ανάπτυξη στο γ' τρίμηνο * Νέες θέσεις εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

10/8/17

ΑΣΕΠ: Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για 30 προσλήψεις στην ΤτΕ


Τριάντα προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην ΤτΕ εκδόθηκε ήδη.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ.
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 31 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΤΕ ή ΔΕ) θέσεις της οποίας διεκδικούν.

Δημοσιεύθηκε: 10/8/17Διαβάστε ακόμη: