Την Πέμπτη θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ * Ξεπέρασαν τα 2 δισ. οι τουριστικές εισπράξεις Ιουνίου * ΤτΕ: Στα 2,8 δισ. το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών στο εξάμηνο * Αυξημένοι κατά 8.341 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιούλιο * Ληξιπρόθεσμα 1,1 δισ. ευρώ πλήρωσε το Δημόσιο στο 7μηνο * Αύξηση 8,1% στον κύκλο εργασιών της βιομηχανίας τον Ιούνιο * Eurostat: Στο 0,9% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο * Στα 135,1 εκατ. ευρώ μειώθηκαν οι ακάλυπτες επιταγές στο επτάμηνο * Νέες θέσεις εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

10/8/17

ΑΣΕΠ: Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για 30 προσλήψεις στην ΤτΕ


Τριάντα προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην ΤτΕ εκδόθηκε ήδη.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ.
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 31 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΤΕ ή ΔΕ) θέσεις της οποίας διεκδικούν.

Δημοσιεύθηκε: 10/8/17Διαβάστε ακόμη: