ΟΑΕΔ: Στους 947.907 αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Οκτώβριο * ΤτΕ: Μειωμένο στα 2,87 δισ ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα στο 10μηνο * 24ωρη απεργία στο μετρό την Τρίτη 21/11 * 2,8 δισ. ευρώ κάτω από τον στόχο τα καθαρά έσοδα στο 10μηνο - Πρωτογενές πλεόνασμα 5,355 δισ. ευρώ * Εργάνη: Χάθηκαν 98.420 θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 20,6% η ανεργία τον Αύγουστο * Στις 24/11 η Black Friday στην Ελλάδα * Νέες θέσεις εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

17/7/17

Airbnb: Τέσσερις τρόποι για να ρίξετε κι άλλο την τιμή για το σπίτι που θέλετε


Το Αirbnb έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, αλλάζοντας τον τρόπο που κάνουμε διακοπές.

Εκτός από τον τρόπο, έχει αλλάξει και το μπάτζετ. Όμως, με μικρά κολπάκια υπάρχει τρόπος το μπάτζετ να συμπιεστεί κι άλλο:

Διαπραγματευτείτε την τιμή
Με το που βλέπετε το σπίτι που σας κάνει στο μάτι μην τρέξετε να χρεώσετε την πιστωτική σας. Μερικές φορές αρκεί ένα mail στον οικοδεσπότη για να πετύχετε μια καλύτερη τιμή από την αναγραφόμενη. Αναλύστε τους λόγους της επίσκεψής σας, πείτε μερικά λόγια για εσάς και ζητήστε μια έκπτωση. Ετσι απλά.
Προσκαλέστε τους φίλους της να χρησιμοποιήσουν το Airbnb
Εύκολο τιπ, το λέει και στο site όταν μπείτε. Προσκαλέστε τους φίλους σας να χρησιμοποιήσουν το Αirbnb και κερδίστε αμέσως έκπτωση 30 ευρώ. Αν πάλι προσκαλέσετε ένα φίλο σας να διαθέσει το σπίτι στου Airbnb τότε θα έχετε έκπτωση 65 ευρώ, όταν εκείνος αποκτήσει τον πρώτο του επισκέπτη.

Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες
Είναι ακριβώς όπως όταν νοικιάζετε αυτοκίνητα ή κλείνετε ξενοδοχείο. Αν το κλείσετε για περισσότερες ημέρες, το πιθανότερο είναι ότι θα σας γίνει μια καλύτερη τιμή.

Προτιμήστε τα μη δημοφιλή
Το ότι ένα σπίτι δεν έχει σχόλια ή αστέρια δεν σημαίνει ότι δεν είναι και όμορφο. Απλά μπορεί να μην έχει προωθηθεί κατάλληλα. Εντοπίστε τέτοια σπίτια και κάντε την προσφορά σας, είναι πιο πιθανό να πετύχετε μια έκπτωση σε σχέση με τα πολύ δημοφιλή ακίνητα.

Πηγή: bovary.grΔιαβάστε ακόμη: