Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με έξτρα επιβράβευση από τις τράπεζες


Έξτρα επιβράβευση προσφέρουν οι τράπεζες μέσω των καρτών για την αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από συνεργαζόμενες ναυτιλιακές εταιρείες.

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι στα πλαίσια του προγράμματος Go4more θα προσφέρει 12 πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών εισιτηρίων και 8 πόντους για κάθε 1 ευρώ για καταναλώσεις εν πλω.

Η Alpha Bank μέσω του προγράμματος Bonus προσφέρει έκπτωση με εξαργύρωση πόντων για αγορές εισιτηρίων έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Επιπλέον, για κάθε 1 ευρώ αγορών στη συνεργαζόμενη με την Alpha Bank επιχείρηση, οι κάτοχοι καρτών Bonus κερδίζουν 2 πόντους.

Η έκπτωση διαμορφώνεται ως εξής:


Οι κάτοχοι των καρτών Diners Club έχουν όφελος 5% για κρατήσεις ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και για ενοικιάσεις αυτοκινήτων.




Τα Shop&Win euros που συλλέγονται μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιήσετε με τις κάρτες Diners Club από τις 15.6.2017 έως τις 31.7.2017.

Κάντε τις κρατήσεις των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών σας εισιτηρίων, των ξενοδοχείων και τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων με τη χρήση των καρτών Diners Club και κερδίστε το 5% στις διακοπές σας, σε Shop&Win euros.

Τα Shop&Win euros που συλλέγονται μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Τέλος, οι κάτοχοι καρτών Eurobank κερδίζουν επιστροφή μετρητών 5% στα εισιτήρια με προορισμό την Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και Νάξο από τη Ραφήνα για κάθε αγορά από 1/5 έως και 31/8.

Τα ευρώ της επιστροφής μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Διαβάστε επίσης:
Τι προσφέρουν τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις



Διαβάστε ακόμη: